12.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЕвгени Хаджирусев: Готов съм за плейофите

Евгени Хаджирусев: Готов съм за плейофите

Левски няма какво да губи на четвъртфиналите, добави гардът на Черноморец

„И двата отбора играхме за победа. Въпреки че мачът беше без никакво значение, видяхте, че залата беше пълна, както винаги. Получи се хубав мач. Загубихме, защото в края изпуснахме важни наказателни удари, направихме две глупави грешки на бърза атака и малки ситуации„, бе мнението на гарда на Черноморец Евгени Хаджирусев след поражението от Спартак със 76:81 в среща от последния 32 кръг в редовния сезон на НБЛ.

Разбира се, че съм готов за плейофите. Чувствам се добре, Травис МакКонико не игра, аз получих възможност да играя повече. Опитах се да се възползвам, надявам се в следващите срещи да покажем добра игра“, каза още 193-сантиметровият играч на бургазлии, който приключи срещата с 19 точки.

„Всичко си зависи от нас, трябва да бъдем концентрирани и да изпълняваме указанията, които ни дават треньорите. Смятам, че сме готови за плейофите. Нито една загуба не е приятна, но ние така си направихме нещата, че можехме да си позволим тези две загуби в края на сезона„, каза още той.

„Левски няма какво да губи на четвъртфиналите. Този тим играе хубав баскетбол, Димитър Ангелов е много добър треньор. Мачовете срещу Левски няма да са лесни, ние трябва да играем до край“, завърши Евгени Хаджирусев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани